Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Καλή Χρονιά

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά και ευτυχία πάνω απ' όλα. Καθυστερημένα και πάλι, αλλά προσπάθησα να δώσω περισσότερα σημασία στην προσωπική μου ζωή τέτοιες μέρες που ήταν. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει περισσότερα Digi-νέα, αν και αυτό είναι δεδομένο με όλα αυτά που υπάρχουν στα σκαριά για τα Digimon.


(ναι, δεν πρωτοτύπησα και έβαλα την ίδια με την περσινή xD)

Ας κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς.
Οι πρώτοι μήνες του 2014 μπήκαν αρκετά βαρετά. Δεν είχαμε ιδιαίτερα σημαντικά νέα. Δημιουργήσαμε με τον φίλο μου Seraphimon_TK την αντίστοιχη σελίδα με το blog και στο facebook, ενώ στη συνέχεια έγινε διαχειριστής και ο BlueThunder21. Η συμπλήρωση της συλλογής των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση είχε φρακάρει, άλλο που είχα ripάρει αρκετά μεγάλο όγκο της τρίτης σεζόν. Η προσπάθεια της μετάφρασης του Digimon World RE: Digitize συνεχιζόταν με τους ρυθμούς της και το μόνο που είχαμε ήταν κάποια νέα προϊόντα. Το blog μου δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό, αν και είχε σταθερές επισκέψεις τις καθημερινές μέρες ακόμη και όταν δεν έκανα κάποια ανάρτηση. Τον Ιούλιο αυξήθηκαν κατακόρυφα οι υπογραφές στην εκστρατεία που γίνεται για την μετάφραση στα αγγλικά των παιχνιδιών Digimon World RE: Digitize Decode και Digimon Story Cyber Sleuth, που πλέον έχουν μαζευτεί περισσότερες από 56.000. Έλα όμως που ήρθε αυτός ο Αύγουστος. Εκτός από την Odaiba Memorial Day, ήρθαν μαζί νέα για νέο παιχνίδι στα αγγλικά αλλά και νέα για επερχόμενη σεζόν, που θα είναι sequel των Adventure. Εντάξει. Τα νέα μεταφέρθηκαν παντού. Είχαμε ενθουσιαστεί τέρμα, τα καθημερινά views του  blog αυξήθηκαν κατά πάρα πολύ και είχαμε συνέχεια όλο και περισσότερα νέα. Τους επόμενους μήνες, είχα περισσότερη δουλειά με το να γράφω άρθρα για ευνόητους λόγους αλλά αυτό ήταν κάτι απίστευτα θετικό. Πλέον το blog φιλοξενεί όλα τα επεισόδια που υπάρχουν με την ελληνική μεταγλώττιση από τις τρεις πρώτες σεζόν (τη τέταρτη θα τη βάλω κάπου στο Πάσχα που θα έχουμε πολλά ακόμη νέα επεισόδια) όπως και την ταινία που είχε μεταγλωττιστή αλλά και όλες μαζί με ελληνικούς υπότιτλους. Για μένα όμως το καμάρι μου θα είναι το βιβλίο που είχα ξεκινήσει να γράφω πριν τρία χρόνια, που κάνω αναλυτική περιγραφή όλων των γεγονότων των δύο πρώτων σεζόν (μήπως να ετοιμάζομαι και για δεύτερο μιας και έρχεται η συνέχεια;). Όλα τα τελευταία τα βρίσκεται με ένα κλικ στα αριστερά το blog.

Anywayz, αυτά και από 'μένα, εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και πάνω απ' όλα με υγεία.

Με αγάπη προς όλους, ο διαχειριστής του blog, Neropsalidas.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου