Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

[Famitsu] Συνέντευξη Για Το Cyber Sleuth

Και πάμε τώρα στην συνέντευξη που πήρε το περιοδικό Famitsu από τον παραγωγό Habu Kazumasa και τον σκηνοθέτη Ookubo Tetsuya του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού Digimon Story Cyber Sleuth.
Σύμφωνα με τον παραγωγό κύριο Habu, υπήρχαν μόνο κάτι λιγότερο από 100 Digimon στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ για να αυξήσουν τον αριθμό τους, απλά τους άλλαζαν τα χρώματα. Στο Cyber Sleuth εμφανίζονται 230 και τα περισσότερα από αυτά είναι διαφορετικά, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που αλλάζει μόνο το χρώμα.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον πως πριν πει αυτά τα λόγια, το κόκκινο κειμενάκι στην τελευταία εικόνα λέει "Οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το παιχνίδι θα έχουν και τον Μαύρο Agumon και τον Μαύρο Gabumon". Ο μαύρος Agumon και ο μαύρος Gabumon είναι όντως Digimon με αλλαγμένα χρώματα.
Μπορείτε να δείτε ακόμη τα 3D μοντέλα για τους Gankoomon και Jesmon, όπου είναι και γαμώ.
Όπως καταλαβαίνεται, η συνέντευξη είναι αρκετά μεγάλη. Με το που βρω νέες μεταφράσεις, θα ανανεώσω την παρών ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου