Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

[Otomedia] Αποκάλυψη Νέας Αφίσας + [Νέα Κυκλοφορία] Θήκες Και Εμβλήματα

Μήπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιο κοντά απ' ότι νομίζουμε;

Το περιοδικό Otomedia αποκάλυψε ένα κομμάτι της αφίσας που θα υπάρχει στο επόμενο τεύχος, με τα αγόρια από τη Digimon Adventure να κρατούν δώρα για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Όταν βρω καλύτερα scans θα ανανεώσω την παρούσα ανάρτηση.

Παράλληλα όμως, μετά την κυκλοφορία των Digivices των εκλεκτών παιδιών, θα κυκλοφορήσουν και οι θήκες με τα εμβλήματά τους τον Ιούνιο του 2015. 
Η τιμή τους θα είναι στα 35 ευρώ περίπου (4860 Yen), απλά δεν είμαι σίγουρος αν εννοούν μόνο ένα ή ολόκληρο το πακέτο.
Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το προϊόν θα αποκαλυφθούν στις 21 Ιανουαρίου.
Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως η Αγγλική μετάφραση για το "Crest and Symbol" όπως και λέγονται στην Ιαπωνική μεταγλώττιση είναι "Tag and Emblems".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου