Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

[Re-Fly] Νέο Album Tou Wada Kouji + [Digimon Adventure Tri] Επισημοποίηση Ως Τηλεοπτικό Anime + [G.E.M] Izzy Koushiro + Mimi Tachikawa

Καλημέρα και από μένα. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα εξεταστικής μου. Δεν χαιρόμαστε όμως γιατί απ' την ερχόμενη εβδομάδα παίρνω τα βουνά. -.-
Τρία νέα σας έχω στην ανάρτηση αυτή. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

~Αρχικά, ο αγαπημένος μας Wada Kouji μας ανακοινώνει πως στο νέο του album "Re-Fly" θα εμπεριέχεται το opening της Digimon  Adventure, "Butter-fly", της Digimon Savers, της Digimon Savers το κομμάτι εισαγωγής, το original κομμάτι "Bravery" και δύο νέα κομμάτια.  Συνολικά είναι 6 κομμάτια και το CD θα κοστίζει 17,50 ευρώ περίπου (2376 Yen), ενώ θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.

~Πάμε τώρα στο δεύτερο νέο, όπου τα anime περιοδικά Pash! και Animage επισημοποίησαν πως η Digimon Adventure Tri θα είναι ένα τηλεοπτικό anime.
Ωστόσο, ενώ πολλοί από εμάς το είχαμε εντελώς σίγουρο αυτό και υπάρχουν πολλές αποδείξεις, τα περιοδικά πολύ σωστά δήλωσαν πως η λέξη "TV" δεν είχε εμφανιστεί πουθενά.

~Και το τρίτο νέο των ημερών. Οι επόμενες φιγούρες από την σειρά G.E.M. έχουν επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας.
Και οι δύο φιγούρες θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο του 2015, ενώ οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου. Η τιμή τους θα είναι στα 49 ευρώ περίπου (5832 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου