Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

[SEGA] Προϊόντα Digimon Adventure + [Digimon The Movie Box 1999-2006 Bluray] Δεύτερες Καλύτερες Εβδομαδιαίες Πωλήσεις

Στο twitter της Sega αναφέρεται πως προστέθηκαν κάποια νέα προϊόντα, πιο συγκεκριμένα κάτι μπρελόκ. Αξιολάτρευτα, θα έλεγα. :P

Το επόμενο νέο είναι πως η συλλογή "Digimon The Movie Box 1999-2006" πούλησε στην πρώτη εβδομάδα 5190 κομμάτια και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με τις καλύτερες πωλήσεις της εβδομάδας.
Εκτός αυτού, κατανέμεται πρώτη στις καλύτερες πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου