Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Νέες Γραβάτες Και Νέες Καρφίτσες + [VJump] Βασιλικοί Ιππότες + [Nade-Nade] DemiDevimon, Άλλα 777000

Και ενώ εγώ έχω πάρει τα βουνά και θα απέχω τις καθημερινές μέρες για τις επόμενες δυο βδομάδες περίπου, έχει μαζευτεί  ένας τόνος νέων που έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας.

Καταρχήν, θέλετε να πάτε ένα Teatro ρε παιδί μου, για Σάββατο βράδυ και εκεί που είσαι έτοιμος, ωραίος και σενιαρισμένος ξαφνικά συνειδητοποιείς πως δεν ξέρεις τι γραβάτα να βάλεις. Ορίστε κάποιες ιδέες.
 
Και εδώ είναι δύο καρφίτσες γραβάτας με τα όπλα που διαθέτουν οι WarGreymon και MetalGarurumon (Grey Sword, Garuru Cannon).
 
Και γραβάτες τύπου Grey Sword και Omega Blade.
 
Οι καρφίτσες είναι στην τιμή των 47 ευρώ περίπου (6480 Yen) και οι γραβάτες στην τιμή των 40 ευρώ (5400 Yen), ενώ και τα δύο προϊόντα θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2015.

Αυτόν τον μήνα, το περιοδικό Vjump μας αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τους Βασιλικούς Ιππότες στο παιχνίδι Cyber Sleuth.
Όλα είναι τα ίδια με αυτά που περίπου ξέραμε, αλλά η τεράστια αλλαγή είναι πως ο Omnimon θεωρείτε για άλλη μια φορά μετά το Digimon Mini ως ένα Super Ultimate Digimon (το ανώτατο επίπεδο που το έχουν φτάσει ελάχιστα Digimon).
Και τέλος, το πρωί της Τετάρτης, ενώ είχαν φτάσει τα Nade-Nade στα 138107, ο DemiDevimon ξεπετάχτηκε και χρειάζονται άλλα 777000 επιθέσεις.
Καλή διασκέδαση λοιπόν. -.-

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου