Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

[Vjump] Τεύχος Μαρτίου

Και τώρα, κάποια ακόμα πιο καυτά νέα.
~Το Vjump αυτού του μήνα μας αποκαλύπτει το πως θα δείχνουν ακριβώς ο Tai και ο Agumon στην επερχόμενη σεζόν Digimon Adventure Tri.
~Οι θήκες και τα εμβλήματα θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο και η προ παραγγελία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο στην τιμή των 33 ευρώ (4500 Yen).
~Τα παιχνίδια "κάψουλες" πάλι, θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του Μαρτίου στην τιμή των 2 ευρώ (300 Yen) το κάθε ένα.
~Επίσης ανακοινώθηκε η φιγούρα από την σειρά SHFiguart του Metal Garurumon στην αρχική έκδοση σχεδιασμού.
~Το Digimon Story Cyber  Sleuth θα έχει το δικό του αυτοτελή manga στο επόμενο τεύχος του Vjump, σχεδιασμένο από τον Ikumi Fukuda.
Και τώρα όσα αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth.
Ακολουθώντας την εμφάνιση της Mirei (όπως την είδαμε στο τελευταίο trailer), η Rina θα κάνει επίσης την εμφάνισή της.
Η Angewomon και η Lady Devimon της Mirei μεταμορφώνονται γενετικά σε Masudimon (ή Mastemon ή Mastimon όπως έλεγε στο Anime News Network ή όπως αλλιώς θέλει...).
Ακόμη εμφανίζεται μια νέα γυναικεία χαρακτήρας. Η Tawa Renko που δουλεύει στον πύργο εγγραφής της Shibuya ως μέρος ενός event του παιχνιδιού.
Ενώ τέλος, εμφανίζονται κι άλλοι ακόμη Βασιλικοί Ιππότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου