Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

[Cyber Sleuth] Νέο PV Από Cyber Sleuth + Οι Αντίθετες Πλευρές Των Βασιλικών Ιπποτών

Αφού βγήκα με το καλό από ένα χειρουργείο, επιστρέφω δριμύτερος και μαθαίνουμε ότι στο Digimon Story Cyber Sleuth θα υπάρχει μια αντίθεση μεταξύ των Βασιλικών Ιπποτών. Χωρισμένοι σε δύο πλευρές, οι αριστεροί Βασιλικοί Ιππότες της εικόνας θέλουν να εξολοθρεύσουν όλους τους ανθρώπους ενώ οι δεξιοί παίρνουν το μέρος τους. Ο Alphamon μιας και δεν υπάρχει στην από πάνω εικόνα, δεν έχει επισημοποιηθεί σε ποια πλευρά θα βρίσκεται.
Το Famitsu και το 4Gamers σήμερα αποκάλυψαν πληροφορίες για τους αριστερούς Βασιλικούς Ιππότες.
Duftmon CV: Norio WakamotoDynasmon CV: Koji Haramaki


Sleipmon CV: Keiji HiraiCraniummon CV: Yukitoshi HoriExamon CV: Handa Yuusuke


Και τώρα κάτι από Mastemon που δεν ανήκει στους Βασιλικούς Ιππότες.

Mirei

Ακόμη η Bandai Namco μας αποκάλυψε ένα PV διάρκειας 7 λεπτών από το Cyber Sleuth με τις περισσότερες πληροφορίες που είχαμε μάθει από το τελευταίο VJump.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου