Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

[WF2015] Η Σειρά Φιγούρων Digimon G.E.M + Το Εξώφυλλο Του Album Του Wada Kouji

Και επιτέλους γύρισα και πάλι στον πολιτισμό και έχω να σας μεταφέρω τα εξής νέα.
Αρχικά την περασμένη  Τετάρτη ήταν το Winter Wonder Fes 2015 στην  Ιαπωνία, όπου πολλές μελλοντικές φιγούρες ανακοινώθηκαν και φυσικά τα Digimon ήταν κάποιες από αυτές. Η σειρά φιγούρων G.E.M. παρουσίασε τις επερχόμενες φιγούρες των 8 εκλεκτών παιδιών από την Digimon  Adventure, χρωματιστές.

Ο Joe και η Sora που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο.
 
 
 
 
Περισσότερες εικόνες από τους T.K., Izzy, Kari και Mimi.
 
 
 
 
 

Ακόμη η G.E.M. παρουσίασε δύο νέες σειρές φιγούρων, με τα Digimon να είναι στα επίπεδα In training και Rookie, η οποία θα ονομάζεται "Digi Colet/Digimon Collection".
Θα κυκλοφορήσουν το Καλοκαίρι του 2015 στην τιμή των 5 ευρώ περίπου (400 Yen) η κάθε μία.
Και κάτι τελευταίο για να κλείνω το άρθρο μου.
Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να προ παραγγείλετε το επερχόμενο CD του Wada Kouji με τίτλο "Re-Fly" από το CDjapan.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου