Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

[Blu-Ray] Digimon Adventure Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 8-14)

Εικόνα
Άλλα εφτά Bluray επεισόδια με την Ελληνική μεταγλώττιση είναι κοντά μας. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο παρά μόνο ότι, όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε χαρακτηριστικά, τις διαφορές και τα credits των επεισοδίων αυτών, μπορείτε πολύ εύκολα να ανατρέξετε σε αυτό εδώ το άρθρο, που περιέχει τα πρώτα εφτά επεισόδια, ενώ επίσης κάνω και μία πιο αναλυτική περιγραφή.

Επεισόδιο 08: Devimon, ο αγγελιοφόρος του κακού
Κώδικας:

Επεισόδιο 09: Frigimon, το Digimon των πάγων
Κώδικας:

Επεισόδιο 10: Centarumon, ο φύλακας
Κώδικας:

Επεισόδιο 11: Bakemon, το Digimon φάντασμα
Κώδικας:

Επεισόδιο 12: Το Patamon και εγώ
Κώδικας:

Επεισόδιο 13: Η Patamon μεταμορφώνεται
Κώδικας:

Επεισόδιο 14: Πέρα από τον ωκεανό
Κώδικας:
Και παρακάτω το menu που βρισκόταν στον δίσκο
Digimon Adventure Disk 2 Special Hikari & Tailmon (AMV)

Κάθε φορά που ο Christaras θα μας ετοιμάζει νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της πρώτης σεζόν, Digimon Adventure, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου