Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

[Famitsu] Cyber Sleuth - Alphamon & Νέος Χαρακτήρας + [BD] Digimon Adventure & Movie BD-Box scans

Το Famitsu μας αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth και πιο συγκεκριμένα για τον Alphamon, τις διαφορετικές μορφές του Eater, τον Suedou Akemi και για μια νέα χαρακτήρα την Date Makiko, μια νεαρή αστυνομικός που βγαίνει εκτός ελέγχου.

Το site "With the will" μας scanαρε τα φύλλα που βρίσκονταν στο DVD Box από το Digimon Adventure και Digimon Movie BD-Box.


1 σχόλιο :