Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

[Mobile Game] Digimon Soul Hunter + Digivice Ver.15th Με Το Αυθεντικό Σχέδιο

Όπως φαίνεται η Korea Bandai πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα mobile Digimon game με το όνομα "Digimon Soul Hunter". Η έναρξη της κυκλοφορίας του θα γίνει το καλοκαίρι του 2015.

Και πάμε τώρα σε ένα ακόμη πιο καυτό προϊόν.

Η τιμή του θα είναι περίπου στα 74 ευρώ (9990 Yen), η κυκλοφορία του θα είναι τον Ιούλιο του 2015 ενώ οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν από αύριο.

3 σχόλια :

  1. 74 ευρώ για ένα ασπρόμαυρο νταμαγκότσι; Πόσο ξεφτήλες πχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή