Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Αναφορά Προόδου 01.03.2015 + [STUFFED Collection] Agumon & Patamon

Και ας πούμε τώρα δυο λόγια για την φάση στην οποία βρίσκεται η μετάφραση του Digimon World RE: Digitize.

Καθυστερεί περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη κυκλοφορήσει. Τα παιδιά που κάνουν όλη αυτή την προσπάθεια μας λεν συγκεκριμένα πως οι προσωπικές τους ζωές μπορεί να είναι πολύ καρι@@λες μερικές φορές. Romsstar: Είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός πως όταν ο Sporky έχει χρόνο δεν έχω εγώ ή το αντίστροφο. Είναι πραγματικά δύσκολο να συγχρονιστούμε αλλά προσπαθούμε το καλύτερο μας.
Όσο αφορά το Colosseum είναι στο στάδιο της επεξεργασίας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ένας από τα μέλη της επεξεργασίας, ο Kalker, είναι και πάλι πίσω πράμα που σημαίνει πως θα επιταχύνουμε και πάλι.
Πιστέψτε με, την ολοκλήρωση αυτού του patch την θέλω τόσο πολύ όσο και 'σεις και είμαστε τόσο μα τόσο πολύ κοντά που σχεδόν πονάει.

Ποιος θα ήθελε αυτά τα λούτρινα;

Digimon Adventue STUFFED Collection Agumon και Patamon
Μήκος του Agumon και του Patamon: 30cm
Τιμή: 37,500 ευρώ περίπου (5000 Yen)
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Τέλη Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου