Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

[Vjump] Τεύχος Μαΐου

Το Vjump αυτού του μήνα έχει κάποιες ακόμη πληροφορίες από το παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth (αρχίζει και με κουράζει αυτό όμως, όσο δεν βλέπω νέα για την επερχόμενη σεζόν), για κάποια άλλα προϊόντα και για την φιγούρα του Imperialdramon Paladin Mode από την σειρά φιγούρων SHFiguart που θα κυκλοφορήσει τον  Ιούλιο.
Ακόμη υπάρχει το Digivice που θα κυκλοφορήσει με το αυθεντικό χρώμα, τα λούτρινα κουκλάκια του Agumon και του Patamon και οι φιγούρες της Sora και του Joe από τη σειρά G.E.M.
Και όσον αφορά την Digimon Adventure Tri, απλά έβαλαν το ίδιο visual με τις ίδιες πληροφορίες που είχαμε από την εκκόλαψη των τελευταίων δύο αυγών.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου