Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Τελευταία Νέα Και Πληροφορίες

Σας έχω αφήσει τις τελευταίες μέρες, το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε. Διακοπές του Πάσχα δεν έχουμε; Καταλάβετε με λίγο! Δεν ακουμπάω σχεδόν καθόλου τους υπολογιστές μου. Αφού άλλωστε φαντάζομαι πως και εσείς στην ίδια κατάσταση είστε! :P
Πάμε λοιπόν στα ολόφρεσκα Digi-νέα.
Το τελευταίο αυγό στην επίσημη σελίδα της επερχόμενης σεζόν, Digimon  Adventure Tri, μόλις εκκολάφτηκε και μας αποκάλυψε εκτός από ένα νέο poster, ότι όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, Digimon Adventure, θα αναμεταδοθούν στο κανάλι niconico από τις 4 έως τις 6 Μαΐου.
Μετά από την προβολή και του τελευταίου επεισοδίου που θα γίνει στις 22:45, ώρα Ιαπωνίας, στις 6 του Μάη, το πρώτο PV, το cast που θα κάνει τα εκλεκτά παιδιά, η ημερομηνία έναρξης της επερχόμενης σεζόν που τόσο πολύ όλοι μας περιμένουμε και πολλές άλλες εκπλήξεις θα αποκαλυφθούν!!!
Κατά την γνώμη μου, όπως το πάνε, μάλλον τον Ιούλιο θα αρχίσει η νέα σεζόν, μιας και το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ. Δεν πειράζει, εμείς δεν ξενερώνουμε ποτέ και συνεχίζουμε να ανυπομονούμε. Btw, δεν θα υπάρξει άλλο αυγό για εκκόλαψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου