Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Digimon Tamers Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 50-51)

Εικόνα
Τα δύο υποσχόμενα επεισόδια, 50 και 51, είναι έτοιμα από τον Christara. Το 49 θα είναι το επόμενο. Όλοι οι ήχοι των επεισοδίων είναι διαθέσιμοι χάρης στον Director_Stelios, εμένα (Neropsalidas) και του Christaras που κάναμε την διαδικασία των rip-αρισμάτων.

Επεισόδιο 50: Πρέπει να σώσεις αυτούς που αγαπάς
https://mega.co.nz/#!noZgkIBT!lp3vOdOYdGeDMB6tNhtUU9org7o5cQWb9ihsQ3e8mP0

Επεισόδιο 51: Ελπίδες και όνειρα για το μέλλον 
https://mega.co.nz/#!jkJWDKYb!TCor76Y68fVVk8EjkdXN-1GN0_rEpjmxzKypa4Ugoso


Κάθε φορά που ο Christaras θα μας ετοιμάζει νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της πρώτης σεζόν, Digimon Tamers, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου