Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Digimon Tamers Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 40-41)

Και ναι, μετά από τρία χρόνια ο Christaras μας ετοίμασε άλλα δύο νέα επεισόδια και μας υποσχέθηκε πως κάθε εβδομάδα θα προσπαθεί να ανεβάζει κάποια. Την επόμενη φορά θα μας ετοιμάσει τα επεισόδια 50 και 51. Όλοι οι ήχοι των επεισοδίων είναι διαθέσιμοι χάρης στον Director_Stelios και εμένα (Neropsalidas) που έκανα την διαδικασία των rip-αρισμάτων.

Επεισόδιο 40: Calumon Η Μέγιστη εξέλιξη, η Εξέλιξη του Φωτός
http://adf.ly/1D36Ua

Επεισόδιο 41: Το Μακρύ και Δύσκολο Ταξίδι της Επιστροφής

Κάθε φορά που ο Christaras θα μας ετοιμάζει νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της πρώτης σεζόν, Digimon Tamers, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου