Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Αναφορά Προόδου 18.05.2015

            Ήταν να μην έρθει το trailer από Digimon Adventure Tri και pausάρουν όλα τα άλλα νέα.
Πάμε σε κάτι που έχουμε να δούμε καιρό και αυτό είναι οι εξελίξεις από την μετάφραση του Digimon World RE: Digitize.
Όπως μας λεν και τα παιδιά που εργάζονται πάνω στο project, είναι για πρώτη φορά στη θέση να δηλώνουν επισήμως πως είναι έτοιμοι για να φτιάξουν ένα αρχείο 100%. Ωστόσο έχουν ξεκινήσει κάμποσα άτομα να testάρουν το patch εδώ και 2 βδομάδες περίπου, όπως επίσης και ολόκληρη η ομάδα τους, ψάχνοντας για το αν υπάρχει κάποιο ξεχασμένο bug.
Παρ όλα αυτά, όλα τα κείμενα μπορούν να αλλαχθούν ανά πάσα στιγμή και να ξαναγραφτούν στη περίπτωση που παρατηρήσουν πως απαιτούνται αλλαγές σε αυτά καθώς παίζουν.
Τέλος, και πάλι δηλώνουν πως δεν είναι έτοιμοι για να μας δώσουν μια ημερομηνία για την κυκλοφορία του patch, οπότε συνεχίζουμε να αναμένουμε αγωνιωδώς και γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου