Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Digimon Story Cyber Sleuth Στην Αμερική + Επερχόμενα Λούτρινα Digimon Adventure

Ας αρχίσουμε το άρθρο αυτό, με τα τελευταία καυτά νέα που αφορούν όλους μας.

Η παιχνιδάρα, Digimon Story Cyber Sleuth που κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες για το PSV έρχεται κατά πάσα πιθανότητα στο Playstation 4 στην Βόρεια Αμερική. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι για την 31 Δεκεμβρίου του 2016 (η ημερομηνία είναι ασυνήθιστη οπότε μπορεί να είναι και λάθος), ενώ το Amazon δεν αποκαλύπτει ακόμη την τιμή του, όπως επίσης και η Bandai δεν έχει δώσει κανένα σημάδι για το νέο αυτό. Μη ξεχνάτε πως υπάρχουν πιθανότητες να μην ισχύει, οπότε ας το εκλάβουμε ως μια φήμη.

Ένα νέο προϊόν κάνει την εμφάνιση του. Αυτό είναι το  Digimon Adventure Agumon Plush που έχει κυκλοφορήσει από τις 8 Μαΐου του 2015 και έχει ύψος 28cm.

Ένα άλλο προϊόν που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι το Digimon Adventure Dekkai Kororin Agumon Cushion όπου θα έχει πλάτος 15cm και ύψος 38cm.

Το Digimon Adventure Korotto Manmaru Plush vol. 1 θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο Οκτώβριο και θα είναι 12cm ψηλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου