Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Ενημέρωση Του Site Της Digimon Adventure Tri + Εκδήλωση Digimon Adventure 2015

Αφού μπήκε το Καλοκαιράκι είπαν και αυτοί να κάνουν μια ανανέωση στο site τους. (Καιρός ήταν)
Ας μιλήσω πιο συγκεκριμένα. Εχθές, το επίσημο site των Digimon Adventure Tri ενημερώθηκε με κάποια νέα artworks των εκλεκτών παιδιών, συμπεριλαμβανομένου μενού με τους χαρακτήρες, την πλοκή κλπ., το πρώτο trailer και πληροφορίες για την εκδήλωση Digimon Adventure Tri.

Και τώρα οι πληροφορίες για την εκδήλωση Digimon Adventure Tri.
Αρχικά, θα διαδραματιστεί την 1η Αυγούστου και οι προ παραγγελίες των εισιτηρίων θα γίνονται από τις 12 Ιουνίου και ώρα Ιαπωνίας 18:00 μέχρι τις 18 Ιουνίου και ώρα Ιαπωνίας 23:59, ενώ στις 20 Ιουνίου η Toei θα επιλέξει τυχαία ποιοι θα είναι οι τυχεροί για να παραβρεθούν στην εκδήλωση.
Προ παραγγελίες εδώ
Σχετικά με την εκδήλωση:Η εκδήλωση θα έχει θέμα τις Digimon Adventure, Digimon Adventure 02 και Digimon Adventure Tri, ενώ επίσης θα μας αποκαλυφθεί και το δεύτερο trailer για την Digimon Adventure Tri.
Θα λάβει χώρο στο
豊洲PIT(東京都江東区豊洲6-1-23) και έχει χωριστεί σε δύο μέρη.
Μέρος 1ο: ανοίγει τις πόρτες του στις 11:30 και ξεκινάει στις 12:30. Τιμή: 54.20 ευρώ (7500 Yen)
Μέρος 2ο: ανοίγει τις πόρτες του στις 16:30 και ξεκινάει στις 17:30. Τιμή: 54.20 ευρώ (7500 Yen)
Τέλος, όποιος παρευρεθεί στην εκδήλωση θα λάβει ένα ξεχωριστό δώρο.
Embedded image permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου