Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

[Vjump] Τεύχος Αυγούστου

Το τεύχος Αυγούστου από το περιοδικό Vjump κατέφθασε.

Νέο Προϊόν: 
Ρολόι Digivice [είναι πιθανότατα το μυστηριώδης αντικείμενο, το οποίο πρέπει να αποκαλύψει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα η Bandai]
Τιμή: 60.88 ευρώ περίπου ανά τεμάχιο (8500 Yen )
Στο λουράκι του ρολογιού θα υπάρχει ο Digi-κώδικας.
Περισσότερες πληροφορίες για την φιγούρα του T.K. και του Angemon  από την Megahobby Expo 2015 θα υπάρχουν στην επίσημη σελίδα της Megahouse.

Όσον αφορά τώρα το manga "Encode", θα υπάρξει μια απροσδόκητη ιστορία στο επερχόμενο chapter.

Και τώρα η συνέντευξη του Wada Kouji και της AiM.


Δεν έχω ακόμη την μετάφραση της συνέντευξης, οπότε όταν την βρω θα ανανεώσω την παρών ανάρτηση. Ρίξτε και 'σεις καμιά ματιά εδώ σε περίπτωση που δεν δείτε την δημοσίευση του fb για κάποια ενημέρωση.

Και τέλος έρχονται τα σχόλια που έκαναν οι voice actors των Tai και Mat σχετικά με την Digimon Adventure Tri.

Ο voice actor του Mat, Hosoya Yoshimasa
Ερώτηση: Τι πιστεύεις για το τελευταίο PV;
Απάντηση: Η τέχνη του σχεδίου είναι πολύ απαλή, ενώ το "μπλε" δείχνει ζωντάνια και γενικότερα θαυμάσιο. Μου δίνει μια αίσθηση ενός "Καλώς ήρθατε πίσω". Η μουσική είναι επίσης πολύ καλή.
Ερώτηση: Θέλεις να βιώσεις κάποια περιπέτεια αυτόν τον καιρό;
Απάντηση: Θέλω να ταξιδέψω στην Ινδία με δύο φίλους μου και στο Shikoku Pilgrimage.
Ερώτηση: Σε παρακαλούμε, άφησε ένα μήνυμα στους fans.
Απάντηση: Είμαι ο voice actor του Mat, Hosoya Yoshimasa και αυτόν τον καιρό βλέπω τα DVD από τα Digimon Adventure. Επειδή ο χαρακτήρας αυτός συνδέει το παρελθόν και το παρών, η προσωπικότητά του στην νέα ομάδα είναι πολύ σημαντική. Θα βάλω τα δυνατά μου.

Ο voice actor του Tai, Hanae Natsuki
Ερώτηση: Τι πιστεύεις για το τελευταίο PV;
Απάντηση:
Τα Digimon παραμένουν τα ίδια, αλλά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει όλα τους και αυτό δείχνει κάπως μοναχικό. Ανυπομονώ για την πλοκή.
Ερώτηση: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας και Digimon από τα Digimon Adventure.
Απάντηση: Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Izzy, μου φαίνεται γλυκό το πως είναι αφιερωμένος στον δικό του κόσμο και αγνοεί οτιδήποτε άλλο. Νομίζω πως ο Angemon δείχνει ωραίος και δυνατός ακόμη από τότε που πήγαινα στο δημοτικό.
Ερώτηση: Σε παρακαλούμε, άφησε ένα μήνυμα στους fans.
Απάντηση:
Θα ήθελα να μιλήσω για την ιστορία. Πως οι χαρακτήρες αναπτύχθηκαν από παιδιά σε σχεδόν ενήλικες; Θεωρώ πως είναι απίστευτο. Θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω τον "17χρονο Tai". Απλά αναμένετε τον Νοέμβριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου