Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Digimon Adventure Festival

Σήμερα ήταν η πρώτη από τις δύο μέρες του πολυαναμενόμενου φεστιβάλ με θέμα τις τρεις σεζόν Digimon Adventure. Η παρών ανάρτηση θα ενημερώνεται κάθε φορά που μαθαίνουμε και κάτι καινούριο.

Η πρώτη ταινία της Digimon Adventure, "Reunion" θα παιχτεί στις 21 Νοεμβρίου σε 10 διαφορετικούς κινηματογράφους της Ιαπωνίας και θα συνεχίσει τις προβολές της για τι επόμενες 3 εβδομάδες. Θα κυκλοφορήσει σε DVD και Bluray στις 18 Δεκεμβρίου στην τιμή των 51.50 ευρώ περίπου (7000 Yen) και 58.90 ευρώ περίπου (8000 Yen) αντίστοιχα. Ακόμη, η ταινία θα έχει διάρκεια 80 λεπτών. Να και μια νέα αφίσα.

Σε αντίθεση, η Bluray έκδοση της Digimon Adventure 02 θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου του 2016. Η special έκδοση θα κοστίζει 440 ευρώ περίπου (59800 Yen), ενώ η κανονική 388 ευρώ περίπου (52800 Yen). Η πρώτη σειρά της κυκλοφορίας του Bluray Box θα περιέχει ακόμη σαν bonus, μία θήκη κινητού Jogress, ένα βιβλίο 150 σελίδων με σχέδια, την αρχική υφασμάτινη αφίσα, το διαφανή καλλιτεχνικό κουτί, 2 θήκες Digistack, ένα special βιβλιαράκι και ένα picture level (δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό).
Embedded image permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου