Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

[G.E.M.] T.K. & Angemon - Kari & Andewomon - Ken & Wormmon + [Digivice Tri ver.] Complete Selection Animation

Σας έχω αφήσει εδώ και τέσσερις εβδομάδες, το κατανοώ πλήρως, αλλά για αυτό ευθύνονται προσωπικές υποχρεώσεις που αφορούν την σχολή μου. Το blog έχει μείνει πίσω από νέα, με αποτέλεσμα τώρα να έχει μαζευτεί μια ντουζίνα από αυτά. Απόψε θα μείνω μέσα για να σας κάνω απανωτές αναρτήσεις με ότι έχει μαζευτεί. Παρ όλα αυτά δεν θέλω να απογοητεύεστε, δεν θα ξανά μείνω μακριά σας για τόσο πολύ. Σας εγγυώμαι πως θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε Digiνέο. Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε από την σελίδα μας στο facebook όπου ο άλλος διαχειριστής μας, ο BlueThunder21, ανεβάζει άμεσα οτιδήποτε νέο έχουμε.
~Ας ξεκινήσουμε.
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φεβρουάριος 2016
Τιμή: 92.40 ευρώ περίπου (12528 Yen)
Οι προ παραγγελίες ξεκινούν τον Ιούλιο και τα παραπάνω στοιχεία ισχύουν για την κάθε φιγούρα ξεχωριστά.


Για την φιγούρα του Ken μαζί με το συντροφικό του Digimon οι προ παραγγελίες ξεκινούν στις 24 Ιουλίου του 2015 και θα μείνουν ενεργές μέχρι και τον Οκτώβριο. Θα κυκλοφορήσουν τον  Νοέμβριο του 2015 και θα εμπεριέχονται και οι φιγούρες των Leafmon και Minomon.

Και τώρα πάμε σε κάτι ακόμη πιο ενθουσιώδης και αυτό είναι το αφεντικό Digivice από την επερχόμενη σεζόν Digimon Adventure Tri. Μπορείτε να το προ παραγγείλετε από εδώ.
Τιμή: 51.80 ευρώ περίπου (7020 Yen)
Έναρξη Προ Παραγγελιών: 31 Ιουλίου
Λήξη Προ Παραγγελιών: 24 Σεπτεμβρίου
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου