Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

[VJump] Τεύχος Σεπτεμβρίου + [Otomedia] Τεύχος Αυγούστου


Embedded image permalink
Αυτό τον μήνα το περιοδικό Vjump περιέχει θέματα που αφορούν τη κυκλοφορία του Digivice από την Digimon Adventure Tri, την φιγούρα του Omnimon της σειράς φιγούρων S.H.F. και τέλος όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες την ανακοίνωση δύο νέων παιχνιδιών, του Digimon World Next Order που θα είναι για PSV και του Digimon Linkz που θα είναι για Android/Ios. Στην επόμενη ανάρτηση θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για τα δύο αυτά παιχνίδια, συγκεντρωτικά μαζί με κάποια ακόμα για τα οποία έχουμε νέα.
Embedded image permalink


Και τώρα θα μεταφερθούμε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Otomedia.


...Τα αγαπημένα μας παιδιά μεγαλώνουν και φυσικά αλλά και διανοητικά. Αυτά τα δύο είδη ανάπτυξης παίρνουν μέρος στο σύμπαν των Digimon Adventure.
Ερώτηση: Μπορούμε να δούμε τα παιδιά να έχουν μεγαλώσει στο sequel, Digimon Adventure 02.
Παραγωγός Seki Hiromi: Μετά και από αυτή τη σεζόν, μπορούμε να πούμε όπως λέει και ο τίτλος του κομματιού της Aim "Stand by Me - Μείνε Πλάι μου" πως αυτή η φράση έχει πλέον τελειώσει. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει το τέλος των παιδιών. Μετά από αυτό, το ταξίδι του καθ' ενός είναι διαφορετικό, κάνουν διαφορετικές επιλογές στις ζωές τους, που μπορούν να οδηγήσουν σε οποιοδήποτε πιθανό αποτέλεσμα. Είναι ο δρόμος για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Χρησιμοποιείστε την φαντασία σας για να ανακαλύψετε τι μπορεί να έγινε στα παιδιά αργότερα.
Ερώτηση: Παρακαλούμε, αφήστε ένα μήνυμα για τους fans.
Στις ζωές σας, μόνο οι πιο δύσκολες και πιο φορτωμένες στιγμές είναι αξέχαστες, αλλά όταν κοιτάξεις πίσω αυτές θα αποτελούν μόνο αναμνήσεις...

Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούσα να βρω ολόκληρη την μετάφραση της συνέντευξης, οπότε σας δίνω μόνο ένα κομμάτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου