Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Wonder Festival 2015 + Digivice D-3 Έκδοση 15th Anniversary

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες εικόνες από τη Megahouse στο Wonder Festival 2015 όπου φαίνονται οι χρωματιστές φιγούρες των Kari και Angewomon, Τ.Κ. και Angemon όπως επίσης και οι Ken και Wormmon, Sora και Piyomon, Joe και  Gomamon.

Και τώρα σας έχω ένα νέο προϊόν που πιθανότατα θα ανακοινωθεί στις 29/7. Αυτό είναι το D-3, δηλαδή το Digivice που είχαν τα παιδιά στην δεύτερη σεζόν. Τέλος, θα είναι η έκδοση για την 15η επέτειο των Digimon Adventure 02.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου