Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Νέα Προϊόντα Της BANPRESTO

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποια νέα προϊόντα Digimon της Banpresto.
 
Digimon Adventure Large Keychain Plush Vol. 2 Θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και τα μπρελόκ θα έχουν ύψος, 12cm. Ο Agunon, ο Gabumon, ο Gomamon και η Biyomon θα υπάρχουν σε αυτό το πακέτο.

Digimon Adventure Dekkai Kororin Agumon Cushion Θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και θα έχει ύψος 15cm και πλάτος 38cm.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου