Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

[Digimon Adventure Fes] Οι Φωτογραφίες Των Voice Actors

Οι παλιοί και οι καινούριοι voice actors των παιδιών και των Digimon μαζεύτηκαν για να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες. Μαζί τους και ο Miyazaki Ayumi.
『デジモンアドベンチャーフェス2015』に出演した前列左から徳光由禾、松本美和、重松花鳥、坂本千夏、山口眞弓、山田きのこ、竹内順子、AiM 後列左からM・A・O、榎木淳弥、田村睦心、花江夏樹、細谷佳正、吉田仁美、池田純矢、宮崎歩 (C)ORICON NewS inc.
(左から)太一役花江夏樹、アグモン役の坂本千夏、ガブモン役の山口眞弓、ヤマト役の細谷佳正=『デジモンアドベンチャーフェス2015』
(Από αριστερά στα δεξιά) Hanae Natsuki (Tai), Sakamoto Chika (Agumon), Yamaguchi Mayumi (Gabumon), Hosoya Yoshimasa (Mat).
『デジモンアドベンチャーフェス2015』出演全員でファンと記念撮影
  Όλοι τους από το Digimon Adventure Fes.
『デジモンアドベンチャーフェス2015』出演全員でファンと記念撮影
Και κάποιες ακόμη νέες εικόνες με τα Digimon που πρωταγωνιστούν.
ガブモン(CV:山口眞弓)(C)本郷あきよし・東映アニメーション テントモン(CV:櫻井孝宏)(C)本郷あきよし・東映アニメーション パルモン(CV:山田きのこ)(C)本郷あきよし・東映アニメーション パタモン(CV:松本美和)(C)本郷あきよし・東映アニメーション ゴマモン(CV:竹内順子)(C)本郷あきよし・東映アニメーション テイルモン(CV:徳光由禾)(C)本郷あきよし・東映アニメーション

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου