Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

[OdaibaMemorial] Digimon Adventure Tri Trailer 2 + Digimon Fest + [Νέες Πληροφοριές] Επερχόμενα Τεύχη Των Animedia Και VJump

Μια μέρα καθυστέρηση για την συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά πιστεύω πως έχετε ενημερωθεί άπαντες από την σελίδα μας στο facebook. Πάμε γρήγορα στα τελευταία νέα που μας έφερε το χθεσινό φεστιβάλ.
Embedded image permalink
Νέα αφίσα (γιατί ο Mat να κάθεται πάνω στο όπλο του Alphamon;).
Και από κάτω έρχεται το πολυαναμενόμενο δεύτερο trailer της επερχόμενης σεζόν, Digimon Adventure Tri.Η Aim και ο Ayumi Miyazaki τραγουδούν live πολλά γνωστά κομμάτια της πρώτης σεζόν.

 
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε να διαβάζουν το γράμμα του Wada Kouji στο κοινό. Λόγω της αρρώστιας που τον τυραννά εδώ και κάτι χρόνια, δεν είναι ακόμη σε θέση να τραγουδήσει live.

Και εδώ τραγουδούν όλοι μαζί την νέα έκδοση του "ButterFly".

Παρακάτω βλέπουμε τις τελευταίες κυκλοφορίες των φιγούρων που επίσης περιμένουμε.
Embedded image permalink

Σύμφωνα με το Animedia Twitter, μία αφίσα των παιδιών και η συνέντευξη του Motonaga Keitarou θα εμπεριέχονται στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Animedia.
Embedded image permalink

Και τέλος, ο καλλιτέχνης του manga "V-Tamer", ανακοίνωσε πως κάτι που το αφορά θα βρίσκεται μέσα στο επόμενο τεύχος του περιοδικού VJump. Δεν ξέρουμε ακόμη τι μπορεί να είναι.
Embedded image permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου