Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

[Vjump] Τεύχος Οκτωβρίου

Νέο τεύχος Vjump με πληροφορίες που αφορούν κυρίως το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order.


Αυτά που μαθαίνουμε είναι ότι θα μπορούμε να επιλέξουμε φύλο για τον πρωταγωνιστή, η κοπέλα θα ονομάζεται Shiki και ένας νέος χαρακτήρας για εμάς, ο Hirose Kouta πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με τον ήρωα μας. Τα Digimon θα παίξουν όπως πάντα ρόλο κλειδί για την εξέλιξη της πλοκής, ενώ όλα τα Digimon θα έχουν 4 διαφορετικά emotions.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου