Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

[Digimon World Next Order] Νέες Πληροφορίες Και Νέοι Χαρακτήρες

Η Bandai Namco μας έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή του Digimon World Next Order, ενώ επίσης μας αποκάλυψε και έναν νέο χαρακτήρα. Παρακάτω θα σας μεταφέρω και τις αρχικές πληροφορίες που είχαμε σχετικά με τους δύο πρωταγωνιστές. Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το επερχόμενο παιχνίδι για το PSV ή ακόμη και να το παίξετε αν σας δίνονταν η  ευκαιρία, μη διστάσετε να μας το δείξετε, αφήνοντας τα σχόλιά σας στην σελίδα μας στο facebook.
http://gematsu.com/wp-content/uploads/2015/09/Digimon-World-Next-Order_09-24-15_Top.jpg
Πλοκή
 
Πάει αρκετός καιρός... η καρδιά σου φτερουγίζει μέσα στο στήθος σου, ενώ βάζεις μπροστά το Digivice. Και σε μια στιγμή, το σώμα σου καλύπτεται από ένα καθαρό λευκό φως.

Όταν ξυπνάς, συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε έναν μυστηριώδη κόσμο χωρίς είσοδο ή έξοδο.

Η σύγχυσή σου διακόπτεται, ενώ σου επιτίθεται μία άγνωστη απειλή. Και τότε, οι αγαπημένοι σου σύντροφοι σπεύδουν για να σε βοηθήσουν. Οι δεσμοί που είχαν σχεδόν σπάσει, συνδέονται πάλι και ένα νέο μονοπάτι σχηματίζεται.

Είναι οι τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές του Λυκείου. Μέσω ενός θαυματουργού φωτός, η πύλη για την νέα περιπέτεια ανοίγει.

Χαρακτήρες 
 
Shiki
Digimon World: Next Order 
Είναι η κοπέλα πρωταγωνίστρια (ο κάθε παίχτης θα μπορεί να διαλέγει μεταξύ της Shiki και του αγοριού πρωταγωνιστή, του Takuto). Η Shiki μεταφέρετε από τον κανονικό κόσμο στον Ψηφιακό διότι πιστεύει σε μία συγκεκριμένη "ευκαιρία". Φαίνεται πως αυτή η "ευκαιρία" έχει να κάνει κάτι με το παιχνίδι "Ψηφιακό Τέρας" που φοράει στον καρπό της... 

Kouta Hirose
Digimon World: Next Order
Είναι μαθητής Τρίτης Λυκείου, όπως και ο πρωταγωνιστής. Είναι ένα καλό παιδί με αγαθή προσωπικότητα, μπορώντας να καταλάβει τους υπολοίπους. Δεν είναι πως δεν είναι δημοφιλείς, αλλά συχνά αρκετοί θεωρούν πως του λείπει κάτι. Όπως και ο ήρωας, περιπλανάται στον Ψηφιακό Κόσμο. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Guilmon ή αλλιώς όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, Yukimura. Είναι ευγενικός με όλους, ενώ επίσης κρατά κάποια στωικά πιστεύω. 

Himari Obuchi (Νέος Χαρακτήρας)
Digimon World: Next Order 
Επίσης μαθήτρια Τρίτης Λυκείου. Ώριμη και αποφασιστική, αλλά καμιά φορά κάνει και κάποια λάθη λόγο του εγωισμού και της επιπολαιότητάς της. Αντίθετα όμως, θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει κάποιον άλλον, ακόμη κι αν χρειαστεί να χαλάσει η δικιά της ψυχολογία. Κατέληξε στον Ψηφιακό Κόσμο όπως και ο Kouta. Που και που δείχνει πως κάτι σκληρό βρίσκεται μέσα στο μυαλό της... Το συντροφικό της Digimon είναι ένα Salomon που το αποκαλεί Rikka. Αυτό έχει μια ενδεή προσωπικότητα και βρίσκεται πάντα δίπλα στην Himari.

Εκφράσεις Των Digimon

http://gematsu.com/gallery/albums/digimon-world-next-order/september-24-2015/Digimon-World-Next-Order_2015_09-24-15_008.jpg 
Το κάθε σου Digimon θα έχει και μια ποικιλία εκφράσεων, οπότε καλό θα ήταν να το προσέχεις κάθε τρεις και λίγο.
Δείτε παρακάτω κάποιες περισσότερες εικόνες.
http://gematsu.com/gallery/albums/digimon-world-next-order/september-24-2015/Digimon-World-Next-Order_2015_09-24-15_009.jpg
http://gematsu.com/gallery/albums/digimon-world-next-order/september-24-2015/Digimon-World-Next-Order_2015_09-24-15_002.jpg
http://gematsu.com/gallery/albums/digimon-world-next-order/september-24-2015/Digimon-World-Next-Order_2015_09-24-15_010.jpg
http://gematsu.com/gallery/albums/digimon-world-next-order/september-24-2015/Digimon-World-Next-Order_2015_09-24-15_012.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου