Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

[Vjump] Τεύχος Νοεμβρίου + Trailers Για Επερχόμενα Παιχνίδια Digimon

Νέα trailer κατέφθασαν από τα επερχόμενα παιχνίδια Digimon. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Digimon Story Cyber Sleuth

Digimon World Next Order

Digimon Linkz

Παρεμπιπτόντως, το site του Digimon Linkz ενημερώθηκε έτσι ώστε αν προ εγγραφείς θα λάβεις έναν κωδικό για να αποκτήσεις τον Veemon όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.


Και τώρα ας μεταφερθούμε στα τελευταία νέα που μας έφερε το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι Digimon World Next Order, θα μπορείς να ελέγχεις μέχρι και δύο Digimon, θα είναι βελτιωμένο το AI Battle System του παιχνιδιού, δηλαδή τα Digimon θα μπορούν να αποφασίζουν από μόνα τους στο πως να μάχονται, η βοήθεια του ήρωα θα βελτιώνει την επίθεση του Digimon, ενώ η σχέση μεταξύ τους θα επηρεάζει το Battle System επίσης.

Digimon World Next Order:
Νέος Χαρακτήρας: Oohuchi Himari
Συντροφικό Digimon: Plotmon

Digimon Linkz:
Πλέον καταλαβαίνουμε ότι το "κυκλοφορία μέσα στον Αύγουστο του 2015" δεν ισχύει, οπότε θα μπορούσε άραγε να σημαίνει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015;
Digi-Garden: Οι παίχτες θα μπορούν να αφήνουν εδώ τα Digimon τους στο επίπεδο του "μωρού" και να περιμένουν να εξελιχθούν μέχρι το "κανονικό" επίπεδο, έτσι ώστε να είναι σε θέση να λάβουν μέρος σε μάχες.
Dungeon: Τα Dungeon πρέπει να ολοκληρώνονται υποχρεωτικά έτσι ώστε να μπορέσει το Digimon να εξελιχθεί, διότι μέσα σε αυτά οι παίχτες θα μπορούν να συλλέξουν αντικείμενα μεταμόρφωσης.
Τέλος, σε ότι αφορά τα νέα για την Digimon Adventure Tri, αυτά είναι οι συνεντεύξεις των Tai, Sora και Mat. Αν βρω την μετάφραση του κειμένου θα ενημερώσω την παρών ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου