Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

[Cyber Sleuth] LiveStream + [CD] Προ Παραγγελία Κομματιών Του Tri + Νέα Προϊόντα

Καλημέρα Digifans όλης της Ελλάδας. Πάμε να δούμε τα τελευταία νέα που έχουμε, ενώ η περασμένη βδομάδα δεν μας έφερε κάτι συνταρακτικό.

Αρχικά, η Bandai Namco της Ευρώπης ανακοίνωσε πως θα υπάρξει 2 ώρες livestream μέσω του twitch την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου με θέμα το Digimon Story Cyber Sleuth.


Πλέον τα τρία νέα κομμάτια της Digimon Adventure Tri είναι διαθέσιμα για προ παραγγελία. (Θα ενημερώσω την παρών ανάρτηση όταν βγουν και τα εξώφυλλα τους.)

Koji Wada

AiM

Ayumi Miyazaki

Και τέλος πάμε σε κάποια νέα προϊόντα Digimon Adventure με θέμα τα αξιολάτρευτα Digitama.
Θα κυκλοφορήσουν όλα τους τον Νοέμβριο του 2015.
Digimon Adventure Micro Fiber Mini Towel
Συσκευασίες των 2
Πηγή: Animate Online Shop [1] [2] CD Japan [1] [2]

Digimon Adventure Can Badge
Συσκευασίες των 4
Digimon Adventure Magnet Sticker
Συσκευασίες των 8

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου