Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Νέο Μέλος Του Cast + [S.H.F.] War Greymon + Νέα Προϊόντα Από Digimon Adventure και Adventure 02

Όμορφες καλημέρες σε όλους και θα προσπαθήσω να σας φτιάξω την μέρα σας με τα λίγα νέα που ήρθανε, με πιο σημαντικά αυτά της Digimon Adventure Tri. Ωστόσο, για να μη προτρέχουμε πάμε να δούμε κάποια επερχόμενα προϊόντα.

Πηγή: CD Japan | Toei Animation Online Shop

Πηγή: CD Japan | Toei Animation Online Shop

Όπως είδατε, πρόκειται για αφίσες και μετάλλια από τις δύο πρώτες σεζόν, Digimon Adventure και Digimon Adventure 02. Ας μεταβούμε τώρα σε κάτι πιο "ουαου", το οποίο είναι η κυκλοφορία της φιγούρας του WarGreymon όπως ήταν στην ταινία "Our War Game" από την σειρά φιγούρων S.H.F.
S.H.Figuarts ウォーグレイモン 『ぼくらのウォーゲーム!』
Τιμή: 41.50 ευρώ περίπου (5616 Yen)
Οι προ παραγγελίες ξεκίνησαν από εχθές, 16 Οκτωβρίου.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μάιος 2016
P-Bandai

Σύγκριση φιγούρας των σειρών D-Arts και S.H.F.


Πάμε τώρα σε ότι αφορά την Digimon Adventure Tri. 
Ο Hiroki Hitara, δηλαδή ο αφηγητής των πρώτων δύο σεζόν, όπως επίσης και η φωνή του έφηβου T.K., θα επιστρέψει ως ο αφηγητής της Digimon Adventure Tri.
Επιπλέον, η Chiaki Matsuzawa θα προστεθεί στο cast. Εάν δεν γνωρίζεται ποια είναι η συγκεκριμένη κυρία, είναι η παρουσιάστρια της φετινής αλλά και της περσινής εκδήλωσης της Odaiba Memorial Day. Είναι μια αρκετά γνωστή Digifan στην πραγματική ζωή και θα χαρίσει την φωνή της στην ρεπόρτερ των ειδήσεων που θα ειδικεύονται σε ότι αφορά τα Digimon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου