Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Πληροφορίες για νέα CD & Νέες Εικόνες & Νέες Φιγούρες + Νέα Προϊόντα

Καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο. Στο νέο μου άρθρο, το οποίο θα είναι εμπλουτισμένο σε μπόλικες εικόνες της Digimon Adventure Tri θα μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτό το υπέροχο franchise. Πάμε να τα δούμε όλα σιγά-σιγά.

Πρώτα απ' όλα, τα κομμάτια "Butterfly", "Brave Heart" και "I Wish", στην έκδοση της Digimon Adventure Tri, θα κυκλοφορήσουν στις 25 Νοεμβρίου 2015 και θα κοστίζουν 4,90 ευρώ το καθ' ένα περίπου (648 Yen). Και τα τρία αυτά CD θα περιέχουν δύο κομμάτια, την original έκδοση αλλά και την έκδοση karaoke.
Ορίστε και τα εξώφυλλα.

Νέες εικόνες από την επερχόμενη ταινία αποκαλύφθηκαν επίσης, οι οποίες θα είναι στις bonus εκδώσεις του Bluray και του DVD της ταινίας. 
Μπορείτε να βρείτε την ταινία στις παρακάτω σελίδες: CDJapan[1][2] και Amiami[1][2]

Η σειρά φιγούρων S.H. Figuarts θα κυκλοφορήσει τον Tai και τον Mat από την Digimon Adventure Tri, όπως ακόμη και τον Diaboromon.Και τέλος πάμε να δούμε κάποια ακόμη νέα προϊόντα από την πολυαναμενόμενη σεζόν.
Digimon Adventure Nokkari Rubber Clip
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2015 (οι προ παραγγελίες ξεκινούν 9 Νοεμβρίου του 2015)
Πηγή: Presepe | CDJapan
Digimon Adventure Tri Giant Puzzle

Digimon Adventure Tri Puzzle
Source: CDjapan

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου