Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Νέες Πληροφορίες + Νέα Προϊόντα Digimon Adventure + Επανακυκλοφορία Παλαιότερων Φιγούρων

Κουκλιά. Κουκλιά παντού.           
Κάποια από τα παραπάνω λούτρινα θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά, ενώ κάποια άλλα τα έχουμε ξανά δει και θα επανακυκλοφορήσουν. Τα μπρελόκ θα κυκλοφορήσουν και αυτά για πρώτη φορά.


Και τώρα πάμε σε κάτι άλλο που αφορά τις φιγούρες των Tai, Mat, Kari και T.K. που θα επανακυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2016. Οπότε αν δεν προλάβατε να αποκτήσετε κάποια, τώρα έχετε και πάλι την ευκαιρία αν και η τιμή τους είναι τσιμπημένη παντού. 
               CDjapan [1] [2]
            Amiami  [1] [2]
Οι φιγούρες του Izzy και της Mimi της σειράς G.E.M. είναι διαθέσιμες εδώ CDJapan.

Τέλος, θα σας μεταφέρω στα τελευταία νέα για την επερχόμενη σεζόν, Digimon Adventure Tri. Οι παρακάτω εικόνες αφορούν διαφήμιση για αυτήν, ενώ στην δεξιά μπορούμε να δούμε μάλλον τα εξώφυλλα της special Bluray έκδοσης της Digimon Adventure Tri, η οποία θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα που θα παιχτεί και η ταινία (21 Νοεμβρίου υπενθυμίζω). Οπότε ίσως να είναι αυτό το bonus item που θα έπαιρνες αν παρευρισκόσουν στην πρεμιέρα. Μπορεί βέβαια να είναι και κάποιο απλό νέο προϊόν. Θα σας ενημερώσω όταν μάθω περισσότερα. 
Η επίσημη σελίδα της επερχόμενης σεζόν στο twitter πρόσθεσε μια εικόνα από το περιοδικό Hypper Hobby.
Σε αυτό το περιοδικό βρίσκεται ένα ολόκληρο άρθρο τριών σελίδων με θέμα την επερχόμενη σεζόν, όπου εμπεριέχονται και προϊόντα για την πρώτη και δεύτερη.

Ακόμη, μας ενημέρωσαν ότι θα μπορούσαμε να ενοικιάζουμε την ταινία μέσα από το Playstation Store από την ίδια μέρα κιόλας που θα παιχτεί εάν βρισκόμασταν στην Ιαπωνία. Η τιμή δεν είναι γνωστή. Το ίδιο μπορεί να γίνει εάν επιλέξετε να κάνετε έναν μαραθώνιο με τις προηγούμενες ταινίες, από τις Digimon Adventure έως και την Digimon Frontier. Για να τις δει κάποιος θα πρέπει να συνδεθεί ή από κάποια κονσόλα Playstaion ή από κινητό και tablet Xperia.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου