Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Προβολή Ένα Μήνα Πριν

Όπως είχε ειπωθεί και στο τελευταίο trailer της Digimon Adventure Tri, θα υπάρξει προβολή της πρώτης ταινίας για συγκεκριμένους συμμετέχοντες στις 23 Οκτωβρίου. Το επίσημο site της Digimon Adventure Tri ενημερώθηκε με την λίστα των καλεσμένων. Η κλήρωση των εισιτηρίων για αυτό το event ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου.
Το event θα διεξαχθεί στις 19:30 αλλά και στις 20:00 της ίδιας μέρας. Οι voice actors της Sora και της Kari θα παρευρίσκονται στην τοποθεσία του event από την πρώτη προβολή της ταινίας, ενώ ο voice actor του Tai θα τις συναντήσει στην δεύτερη προβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου