Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Ότι Είδαμε Και Ότι Μάθαμε Στην Πρεμιέρα Της Ταινίας

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, σήμερα στην Ιαπωνία και ναι, μόνο στην Ιαπωνία, παίχτηκε στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία, Digimon Adventure Tri. Οι τυχεροί που μπόρεσαν να βρεθούν εκεί μας έφεραν αρκετές εικόνες μέσα από τον χώρο. 

Ας σας κάνω βέβαια και μια σύνοψη της παρών ανάρτησης διότι πρόκειται να είναι αρκετά μεγάλη και για να μην καταλαμβάνει αρκετό χώρο στην αρχική σελίδα του blog θα χρειαστεί να πατήσετε και το "Διαβάστε περισσότερα" διότι την έχω σπάσει..
Αρχικά, πρέπει να σας αναφέρω πως θα περιέχει μπόλικες εικόνες και κάποια spoilers, οπότε από 'δώ και κάτω συνεχίζεται να το διαβάζετε με προσωπική σας ευθύνη. Γενικά θα δείτε νέα προϊόντα που ετοιμάζονται, νέες πληροφορίες σχετικά με το σενάριο της ταινίας, ένα νέο Digimon, φιγούρες ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΡΏΤΑ ΛΕΠΤΆ.
Ας αρχίσουμε λοιπόν.Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα κυκλοφορήσουν κινητά με τα χρώματα των εκλεκτών παιδιών. Το ροζ με τον Monzaemon είναι της Mimi, το λευκό με την πεταλούδα της Sora, ενώ το μπλε του Tai.

Το τρίτο πακέτο Digi Colle θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016 και οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Και παρακάτω θα δείτε το νέο Digimon που εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας.
Τώρα κάποια λόγια και για μία νέα χαρακτήρα, την Meiko Mochizuki.
Η Meiko (ηθοποιός: Miho Arakawa) είναι μια ντροπαλή και ήσυχη κοπέλα που μεταφέρεται στην τάξη του Tai. Ενώ έψαχνε για κάτι στους δρόμους της Odaiba, έτυχε να βρεθεί μέσα σε μία μάχη Digimon.


Στην  Ιαπωνία που λέτε θα ανοίξουν ένα Animated Cafe και ένα κατάστημα Digimon με περιορισμένη διάρκεια λειτουργίας στο Marui. Όλα τα προϊόντα θα τα αποκτάς μέσω κάποιου κλήρου ενώ επίσης είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένα Stage Play με τα Digimon.
Δεύτερη έκδοση προ παραγγελιών κυκλοφορίας του Digivice (αυτού που έρχεται μαζί με αλυσίδα για τον λαιμό) και θα περιέχει και μια αφίσα. 
Να και μια εκστρατεία του Animate για περισσότερα προϊόντα Digimon. (Γι' αυτό σας το ανέφερα προηγουμένως).

Σε αυτό το σημείο του άρθρου και ενώ φτάνει κοντά στο αποκορύφωμά του, πρέπει να σας μεταφέρω τις νέες πληροφορίες που έχουμε σχετικά με ένα κομμάτι του σεναρίου της ταινίας.

Μας αποκαλύπτεται ο λόγος που τα παιδιά της δεύτερης σεζόν, Digimon  Adventure 02, απουσιάζουν. Ο Davis, η Yolei, o Cody και ο Ken νικήθηκαν και κρατούνται από ένα Digimon που λογικά είναι ο Alphamon. 
Στα πρώτα 5 λεπτά της ταινίας λαμβάνουν τόπο τα εξής γεγονότα:
Ακούγεται το πρώτο μέρος του Butterfly Tri Version, χτυπάει το ξυπνητήρι του Tai, φαίνεται η ομαδική φωτογραφία των εκλεκτών παιδιών, η Kari τον ξυπνάει και ο Tai βάζει το Digivice στην πίσω τσέπη πριν φύγει από το σπίτι του. Στη συνέχεια, ενώ προχωράει με το ποδήλατό του κοιτάει το πρωινό τοπίο της Odaiba.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου