Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

[Vjump] Τεύχος Δεκεμβρίου + [Digimon World Next Oorder] Νέες Πληροφορίες Και Εικόνες + Λεπτομέρειες Για Την Special Μετάδοση Της Digimon Adventure Tri

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, θα υπάρξει μια special μετάδοση της πρώτης ταινίας της Digimon Adventure Tri στις 25 Οκτωβρίου από το κανάλι Nico Nico, δηλαδή 2 μέρες μετά την προβολή της ταινίας για τους VIP.
Guest εμφανίσεις θα γίνουν απ' τις ηθοποιούς που χαρίζουν τις φωνές τους στους Izzy και Mimi. Ακόμη, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, θα αποκαλύψουν νέες πληροφορίες για την ταινία, όπως και κάποιο νέο βίντεο.



Πάμε τώρα σε κάποια νέα που αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order. Αρχικά, το επίσημο site του παιχνιδιού πρόσθεσε κάποιες νέες εικόνες, ενώ μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι Digimon World, θα έχετε δύο Digimon μαζί σας για να εκπαιδεύσετε και να μάχεστε.

Ωστόσο, τα νέα για το Digimon World  Next Order δεν σταματούν εδώ και συνεχίζουν στο νέο τεύχος του περιοδικού Vjump. Μία νέα χαρακτήρας κάνει την εμφάνισή της, η Rouch, ένα κορίτσι που κρατά ένα κουκλάκι Numemon και έχει χάσει την μνήμη της.

Ακόμη αποκαλύφθηκε ολόκληρη μία νέα μυστηριώδης χαρακτήρας που θα κάνει την εμφάνισή της στην Digimon Adventure Tri, καθώς και το full body του Greymon. (Να σημειωθεί πως αυτή η κοπέλα φοράει διαφορετική σχολική στολή από την Sora.)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου