Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Digimon Adventure Tri Book + Animate Cafe

Ένα περιορισμένης έκδοσης βιβλίο Digimon θα κυκλοφορήσει περιέχοντας μια συνέντευξη με τους ηθοποιούς που χαρίζουν τις φωνές τους στον Tai και τον Mat για την 15η επέτειο. Η τιμή του θα είναι 15.20 ευρώ περίπου (2000 Yen), συμπεριλαμβάνοντας επίσης μία αφίσα διπλής όψης μεγέθους Α3, μία τσάντα και κάποια αυτοκόλλητα. Σύμφωνα με το Amazon θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ: amazon.jp | HMV

Η θεματική καφετέρια με τα anime ως στοιχείο, Animate, στολίστηκε αυτή τη βδομάδα σε ρυθμούς Digimon Adventure Tri. Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες και για όσους τύχει να βρεθούν εκεί μη ξεχάσετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας (λέω εγώ τώρα :P).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου