Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Chapter 2: "Determination/Αποφασιστικότητα" Πρώτες Πληροφορίες + [G.E.M] Wizarmon and Tailmon

Αφού είδαμε όλοι τα 4 πρώτα επεισόδια της Digimon Adventure Tri πάμε να ξαναπατήσουμε στην Γη και να αναφερθούμε σε κάποια άλλα Digiνέα.
Σύμφωνα με το show που έλαβε μέρος πριν την πρεμιέρα της ταινίας, ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο show δεν επιτρέπονταν οι φωτογραφίες. Ωστόσο, έχει διαρρεύσει μία, στην οποία απεικονίζονται η Mimi, η Rosemon, ο Joe, ο Vikemon και ο Imperialdramon. Οπότε, κάπου εδώ θα είναι που θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο τα εκλεκτά παιδιά της δεύτερης σεζόν.
Ακόμη, σύμφωνα με έναν λογαριασμό του Tumblr, μία ακόμη εικόνα δείχνει, την οθόνη του υπολογιστή της Maki, με αναγραφόμενα τα ονόματα των εκλεκτών παιδιών, απ' το οποία αυτά της δεύτερης σεζόν έχουν χρώμα κόκκινο.
Η δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri θα ονομάζεται "Determination/Αποφασιστικότητα" και το DVD και το Bluray της θα κυκλοφορήσουν στις 2 Απριλίου.

Και τώρα ας μεταβούμε στην σειρά φιγούρων G.E.M. που αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα με τον Wizardmon και την Tailmon, όπου σκοπό έχει να μας γεμίσει με νοσταλγία.
Προ παραγγελίες: 20 Νοεμβρίου 2015
Τιμή: 60.82 ευρώ περίπου (7992 Yen)
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μάιος 2016
Μέγεθος: 14.5 cm
[Digimon Unit] Omegamon
Τιμή και ημερομηνία προ παραγγελιών πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα για την νέα αυτή φιγούρα. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι τον Απρίλιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου