Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Το Ντεμπούτο Της Νέας Μπάντας Του Mat + [Android] Θέμα Digimon Adventure Tri + [Animate Cafe] Μικροπράγματα

Σε παλαιότερη ανάρτηση είχε αναφερθεί η ασχολία του Mat με την μουσική και πιο συγκεκριμένα με την νέα του μπάντα. Οι παρακάτω εικόνες μας δείχνουν πως το νέο συγκρότημα του αγαπημένου μας ήρωα θα κάνει το ντεμπούτο του στην νέα ταινία. Ο Mat θα κάνει τα φωνητικά, ενώ θα παίζει και πάλι μπάσο. Να σημειωθεί πως η προηγούμενη μπάντα του ονομαζόταν "Teen-age Wolves".
Και πάμε τώρα σε κάτι που αφορά τα smartphones. Το Ιαπωνικό Google Play προσφέρει ένα νέο θέμα Digimon Adventure Tri για Android. Και Ναι!... Είναι μόνο για την Ιαπωνία.
Τέλος, η θεματική καφετέρια με τα Digimon, Animate Cafe, αποκάλυψε όλα τα μικροπράγματα που έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου