Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

[Digimon Linkz] Νέες Πληροφορίες

Η Namco Bandai κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο promotional video για το επερχόμενο παιχνίδι για smartphones, Digimon Linkz. Το video παρουσιάζει την Digi-φάρμα αλλά και τους μηχανισμούς ανάπτυξης των Digimon τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα στο παιχνίδι. Ακόμη, αποκαλύπτεται πως θα υπάρχει μια καθυστέρηση για την κυκλοφορία του και αντί για αυτή τη χρονιά, μεταφέρθηκε για το 2016.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για iOS και Android, θα είναι free to play, ενώ θα μπορούν να αγοράζονται αντικείμενα μέσα απ' αυτό. Και για να προλάβω την προφανή απορία σας, δεν είναι γνωστό το αν θα κυκλοφορήσει ακόμη και έξω από την Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου