Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Νέες Φιγούρες + Πληροφορίες Για Το Νέο Τεύχος Otomedia + Νέες Πληροφορίες Για Το Digimon World Next Order

Καλησπέρα σε όλους και πάμε να δούμε το νέο άρθρο ξεκινώντας από κάποιες γενικές Digi-πληροφορίες, πριν μεταβούμε στις επερχόμενες φιγούρες που θα έρθουν κοντά μας.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του twitter του περιοδικού Otomedia, το νέο τεύχος θα περιέχει νέα εικόνα με τον Tai, τον Mat, τον Izzy, τον T.K., την Mimi και την Kari να βρίσκονται σε ένα χειμερινό πάρκο. Οι κοπέλες φαίνεται να απολαμβάνουν το παγωτό τους που πήραν από ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Ακόμη, το νέο τεύχος θα περιέχει μία συζήτηση μεταξύ των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους στους T.K. και Kari, μια συνέντευξη με τον παραγωγό της Digimon Adventure Tri αλλά και κάποια χριστουγεννιάτικα σχόλια.

Η επίσημη σελίδα του επερχόμενου παιχνιδιού Digimon World Next Order όπως και η σελίδα πληροφοριών της τραγουδίστριας Aoi Eir αποκαλύπτει πως η δεύτερη θα τραγουδήσει το theme song του παιχνιδιού που αναφέρομαι. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, θα είναι το δεύτερο theme song για παιχνίδι Digimon μετά το "Miracle Maker" για το Digimon World 3.

Και πάμε τώρα σε ότι αφορά τις φιγούρες. Όπως είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο, οι προ παραγγελίες του Data Colle 3 θα ξεκινήσουν απ' τις 5 Νοεμβρίου (αν δεν κάνω λάθος). Θα εμπεριέχει τα Digimon της δεύτερης σεζόν, όπως ακόμα και τον Terriermon και τον Lopmon από την τρίτη ταινία. 
Επίσης η φιγούρα του Wizardmon με τον Tailmon από την σειρά φιγούρων G.EM. θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου