Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

[Vjump] Τεύχος Ιανουαρίου + Digimon Story Cyber Sleuth Livestreams

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump έφθασε και μας φέρνει τα παρακάτω Digiνέα. Αρχικά, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φιγούρες του Wizardmon και του Tailmon, όπως ακόμη και για έναν νέο χαρακτήρα του Digimon World Next Order. Επίσης, το νέο τεύχος αναφέρεται και σε ένα νέο είδος μεταμόρφωσης, "Exe. Evolution". Δεν έχουμε κάποια ιδέα για το τι είναι αυτή η νέα μορφή εξέλιξης προς το παρών, αλλά όταν μάθω, να είστε βέβαιοι πως θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Τέλος, μας παρουσιάζεται και ένα νέο Digimon το οποίο μοιάζει στον Omnimon Zwart, θεωρείται "εκτελεστής" και κρατά κάποιου είδους σκοτεινής ενέργειας.
(Η παρών ανάρτηση θα ενημερωθεί όταν βρεθούν καλύτερες εικόνες.)

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο που αφορά το Digimon Story Cyber Sleuth στα Αγγλικά. Το κανάλι της Namco Bandai στο twitch αυτή τη στιγμή κάνει livestream του παιχνιδιού και θα προσφέρει και λούτρινα Digimon ως δώρα.
Θα υπάρχει ένα ακόμη live stream από την Namco Bandai των Ηνωμένων Πολιτειών στις 1 Δεκεμβρίου. Ακόμη, η διαφημιστική εικόνα περιέχει και το παιχνίδι για smartphones, Digimon Heroes, το οποίο μπορεί να είναι ένα σημάδι για την κυκλοφορία του παγκοσμίως μέσα στον Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου