Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

[Animate Cafe] Εικόνες Από Το Εσωτερικό Της

Καλημέρα σε όλους σας. Σήμερα σας έχω ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο που εμπεριέχει εικόνες της θεματικής καφετέριας της Ιαπωνίας, Aninate Cafe, με θέμα τα anime όπως προδίδει και η ονομασία της, η οποία είναι στολισμένη αυτό τον καιρό με αντικείμενα από την  Digimon Adventure Tri, αλλά και με ποτά και πιάτα που αφορούν αυτήν. Δείτε τες παρακάτω και αναμένεται να δείτε και μία η οποία εμπεριέχει πληροφορίες για την δεύτερη ταινία με τίτλο "Determination".
Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Δείτε στην ακριβώς από κάτω την σχέση των μεγεθών των Digimon με τον Tai.
 Αυτή πάλι, έχει να κάνει με τα κείμενα της δεύτερης ταινίας της Digimon Adventure Tri, όπου φαίνεται η Mimi με την Palmon.
 Τι γεύση να έχει άραγε αυτό το ποτό Ikkakumon;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου