Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Όλα Τα Κομμάτια Της Πρώτης Σεζόν

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος αποφάσισα πως την κατάλληλη ανάρτηση θα έπρεπε να την κάνω την συγκεκριμένη ημέρα. Η εν λόγο ανάρτηση αφορά όλα τα κομμάτια της πρώτης σεζόν, Digimon Adventure, αλλά και της Digimon Adventure Tri. Χάρις τον George Helm λοιπόν, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο που περιέχει όλα τα κομμάτια που σημάδεψαν την παιδική σας ηλικία.
Καλή απόλαυση και να έχετε μια ξεχωριστεί βραδιά πριν μπει το νέο έτος.
Digimon Adventure Ost

1 σχόλιο :

 1. Kαλησπέρα!
  Τα ζητούσε ο μικρός μου αδελφός χτες! Είναι κι αυτός δικός μας! :3 (μόνος του παρακαλώ, δεν τον επηρέασα ενεργητικά:)
  Μακάρι να το είχα δει από χτες :P

  Σε ευχαριστούμε πολύ! :D

  Καλή Χρονιά να έχουμε! :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή