Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Εικόνες Ελληνικών Περιοδικών Με Περιεχόμενο Την Digimon Adventure Πριν Από 14 Χρόνια

Τα Digimon έχουν σημαδέψει τις παιδικές ηλικίες όλων μας και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Όλοι θυμόμαστε εκείνα τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής που καθόμασταν μπροστά απ' τις τηλεοράσεις να περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει αυτή η υπέροχη εκπομπή. Σίγουρα, πολλοί από εμάς είχαν πάρει και πολλά παιχνίδια της σειράς Digimon Adventure, διότι απλά δεν χορταίνονταν μόνο να τα βλέπεις στην τηλεόραση. Ακόμη και πολλά περιοδικά έγραψαν γι' αυτά, μιας και αποτελούσαν ένα καυτό "κινούμενο σχέδιο" εκείνης της χρονιάς. 
Ο φίλος μας Joeshua λοιπόν, κράτησε κάποια από αυτά, τα ανεκτίμητης αξίας πλέον, τεύχη και θέλησε να τα μοιραστεί μαζί μας. Μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω, γεμίζοντας με νοσταλγία και αναπολώντας όλες εκείνες τις αξέχαστες αναμνήσεις.
Εάν τυγχάνει να έχετε κρατήσει και 'σεις οτιδήποτε προϊόντα αφορούν τα Digimon από τότε, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες αυτών, με σκοπό να τις ανεβάσουμε και να τις μοιραστούμε με όλη την παρέα μας

ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΤΖΙΝΙ ΤΕΎΧΟΣ 8


ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΤΖΙΝΙ ΤΕΎΧΟΣ 10

2 σχόλια :

  1. πωω που τα βρήκατε όλ΄αυτά. τέλειααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ. Χάρης εσάς, τους fans της κοινότητάς μας μπορεί να βρεθεί τεράστιος όγκος υλικού με θέμα τα Digimon που κυκλοφορούσε πριν μια 14ετία, όπως και άρχισε ήδη να γίνεται.

      Διαγραφή