Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Η Εξέλιξη Της Tailmon Στο Mega Επίπεδο + Εικόνες Ελληνικών Περιοδικών & Εξώφυλλα

Μεσημεριανό άρθρο σήμερα, γιατί σας είχα χορτάσει με βραδινά. Επίσημα πλέον μαθαίνουμε ποια θα είναι η εξέλιξη της Tailmon στο Mega επίπεδο, στην Digimon Adventure Tri, ενώ παρακάτω θα ακολουθήσει και μια αναδρομή σε υλικό που κυκλοφορούσε όταν παίζονταν η Digimon Adventure στην ελληνική τηλεόραση.

Με την κυκλοφορία του Digimon Adventure Tri Complete Selection Animation Digivices κάποιες νέες πληροφορίες για την νέα σεζόν βγήκαν στην φόρα, και μία από αυτές ήταν ποιο θα είναι το Mega επίπεδο της Tailmon. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μας είχε προβληματίσει αρκετά διότι άλλη ήταν στην ταινία "Digimon Hurricane Touchdown / Supreme Evolution! The Golden Digimentals" και άλλη στο παιχνίδι για PSP Digimon Adventure. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται αναλυτικά όλο το προϊόν και πως αυτό λειτουργεί.
Τα clips του Digivice αποκαλύπτουν πως η εξέλιξη της Tailmon θα είναι η Holydramon/Magnadramon.

Και τώρα, χάρης τον Joeshua και πάλι έχουμε κάποιες εικόνες ανεκτίμητης αξίας.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΖΙΝΙ ΤΕΥΧΟΣ 17


DIGIMON STICKER ALBUM & EXTRA

Παρακάτω θα ακολουθήσουν εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των VHS της Digimon Adventure από τον Άρη Αρούλη.

Εάν τυγχάνει να έχετε κρατήσει και 'σεις οτιδήποτε προϊόντα αφορούν τα Digimon από τότε, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες αυτών, με σκοπό να τις ανεβάσουμε και να τις μοιραστούμε με όλη την παρέα μας

6 σχόλια :

 1. Δεν νομίζω πως η Μεγα εξέλιξη της Γκάτομον είναι η Μαγκναντραμον.
  Αυτό διότι στο psp digimon adventure η εξέλιξη της είναι η Οφανιμον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, αλλά η παραπάνω πληροφορία είναι παρμένη από επίσημο επετειακό προϊόν που έχει άμεση σχέση με την Digimon Adventure Tri. Κοινώς, είναι πιο κοντά σε σχέση με το game, οπότε θεωρήτε και πιο αληθής.

   Διαγραφή
 2. Ωστόσο, σε πολλά άλλα μέσα προώθησης της tri., η μεγα εξέλιξή της φαίνεται να είναι η Οφάνιμον, καθώς όντας ντίτζιμον άγγελος έχει περισσότερη σχέση με την Αντζεγουμον. Συνεπώς και με την παρουσία της Οφάνιμον στο psp game (επίσης κομμάτι της 15ης επετείου της Digimon Adventure) είναι αρκετά πιθανό να τη δούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κοίτα να δεις, χωρίς να έχεις κανένα απολύτως άδικο, εγώ προσωπικά λαμβάνω ως σωστό ότι η μεταμόρφωση της Tailmon θα είναι η Magnadramon, μιας και η πηγή απ' την οποία το γνωρίζουμε αυτό είναι το ίδιο έγκαιρη αλλά πιο πρόσφατη.

   Διαγραφή
 3. Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις!!! Ελπίζω η Ντίτζιμον tri να μας ικανοποιήσει περισσότερο με τις επόμενες ταινίες της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Magnadramon ειναι παιδια το έδειξε και σε μια απο τις ταινίες! Μπορεί να γίνει και Ophanimon τα digimon δεν έχουνε μια εξέλιξη μόνο. Όπως ο Greymon ειχε γίνει και skull και metal.

  ΑπάντησηΔιαγραφή