Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

[Digimon Adventure Tri] Η Πρώτη Αφίσα Της Δεύτερης Ταινίας "Αποφασιστικότητα"

Η επίσημη σελίδα της Digimon Adventure Tri ενημερώθηκε πριν λίγες ώρες με την πρώτη αφίσα για την δεύτερη ταινία με τίτλο "Determination". Η συγκεκριμένη αφίσα είχε διαρρεύσει παράνομα (μιας και δεν επιτρέπονταν οι φωτογραφήσεις ή τα βίντεο στον χώρο εκείνον) αμέσως μετά την προβολή της πρώτης ταινίας σε άσχημη ποιότητα εικόνας. Φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται να δούμε τις Mega μεταμορφώσεις των Digimon της Mimi και του Joe, Palmon και Gomamon αντίστοιχα. Παρ' όλα αυτά αυτό που κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον, είναι ο Imperialdramon Dragon Mode, ο οποίος δείχνει πιο σκοτεινός απ' το συνηθισμένο, έχει ασυνήθιστο χρώμα ματιών και βγάζει αφρούς απ' το στόμα (κάποιο είδος λύσσας ή κάποιου είδους μόλυνσης που μας παραπέμπει αυτόματα στον ιό που αναφέρεται στην πρώτη ταινία;), ενώ παράλληλα μάχεται με τον Vikemon. 
Πως θα μπορούσε να εξελιχθεί άραγε η πλοκή; 
Η αγωνία όλων μας έχει φτάσει κιόλας στα ύψη.
Η ταινία θα προβληθεί στις 13 Μαρτίου του 2016 και θα κυκλοφορήσει σε Bluray και DVD στις 2 Απριλίου του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου