Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Digimon Frontier Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 15 και 41)

Δύο νέα επεισόδια από την τέταρτη σεζόν, Digimon Frontier, κατέφθασαν μεταγλωττισμένα στα ελληνικά. Οι ήχοι είναι του Robinofonepiece και η επεξεργασία εξ ολοκλήρου δική μου (Neropsalidas). Εστίασα μόνο στο να συγχρονίσω τον ήχο και όχι στο να βελτιώσω την εικόνα και γενικότερα τη ποιότητα του επεισοδίου σε ένα άριστο επίπεδο, μιας και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις.

Επεισόδιο 15: Ένας Καινούριος Εχθρός
Κώδικας:
http://adf.ly/1SlmB3

Επεισόδιο 41: Τα Κρυμμένα Φασόλια
Κώδικας:

Τα επεισόδια που απομένουν για να ετοιμάσω είναι τα: 36, 37, 43
Κάθε φορά που θα ετοιμάζω νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της τέταρτης σεζόν, Digimon Frontier, στο αριστερό μέρος του blog.

Τα επεισόδια των οποίων δεν έχουν σωθεί οι ήχοι τουλάχιστον είναι τα: 02, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29. Εάν τυγχάνει κάποιος από εσάς να έχει κάποιο από αυτά, ας μας ειδοποιήσει άμεσα ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί και αυτή η σεζόν Digimon.

Υ.Γ.: Πρέπει να σας πληροφορήσω πως όλοι οι σύνδεσμοι των επεισοδίων που δεν λειτουργούσαν έχουν αντικατασταθεί με νέους λειτουργικούς, χάρης στους MASTERSOT και ZaneX. Απομένουν να ενημερωθούν οι σύνδεσμοι μερικών ταινιών με ελληνικό υποτιτλισμό. Θα σας παρακαλούσα, εάν βρείτε κάποιον σύνδεσμο που δεν λειτουργεί, να αφήσετε ένα σχόλιο ώστε να τον επιδιορθώσω. Δυστυχώς μου είναι αδύνατον να ελέγχω μόνος μου τόσο μεγάλων όγκο συνδέσμων και γι' αυτό ζητάω την βοήθειά σας. 
Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου